Перенесення кінцевих зупинок автобусного маршруту 119

Пропоную внести зміни в схему автобусного маршруту 119, а саме:
Кінцеву зупинку "Контрактова площа" перенести на вул. Верхній Вал (там, де кінцеві 53 та 72 маршрутів). Обгрунтування: у зв"язку з перекриттям частини Подолу збільшилась запаркованість вулиць біля теперішньої кінцевої зупинки. Це суттєво впливає на якіть роботи маршруту. Є затримки. Для людей не досить важливо, де сідати, - можна прогулятись до Верхнього Валу!
Натомість пропоную кінцеву зупинку "вул. Юрія Смолича" перенести до перетину вулиць Якубовського та Касіяна. Це дасть змогу людям, що мешкають в зазначеному місці, користуватись даним маршрутом, не долаючи пішки, майже кілометр. Маршрут досить популярний, але потребує коригувань!