Заборонити проїзд важкого транспорту по дорогах Києва в години пік.

У години пік фури дуже сильно гальмують і без того забиті автодороги Києва. Мало того, що вони постійно порушують ПДР їздячи у всіх смугах без розбору, так ще й постійно перевантажені і розбивають дороги. На Московському мосту висять знаки руху по крайнім лівим смугах тільки для легкового транспорту - фури без винятку порушують ці правила. На багатьох дорогах, після літа цього року, з'явилися напливи асфальту і явно не через легкові авто або громадський транспорт. Ще декилька років тому була постанова про заборону проїзду Києвом важкого фур в години пік. Наразі це відмінено через незрозумілі обставини.
Зважаючи на завантаженість київських автошляхів, низьку пропускну здатність існуючих магістралей та невпинно зростаючий потік автомобілів пропонується заборонити проїзд через місто Київ фурам та іншому важкому транспорту окрім авто військового призначення. Також пропонується винести на обговорення громадскості питання про заборону проїзду фур в часи пік, які територіально зареєстровані в місти Києві.