Змінити порядок нарахувань за комунальні послуги

В зв'язку з суттєвим зростанням нарахувань на оплату комунальних послуг в м.Києві, мотивуючи збільшенням загальних витрат в т.ч енергоносіїв, заробітної плати і т.д., пропоную змінити порядок нарахувань за отримані комунальні послуги. Наразі, для зменшення оплати фактично не отриманих послуг, мешканець повинен написати скаргу, яку будуть розглядати відповідні інстанції. Таких скарг очікується безмежна кількість. Пропоную, зобов'язати самих постачальників даних послуг звітувати в самих платіжках які послуги були не надані, або надані не відповідної якості і за який період, з одночасним перерахуванням. У разі розбіжності з фактичним наданням послуг, передбачити введення штрафних санкцій за відсутність моніторингу з сторони постачальників послуг.