Ввести в експлуатацію будівлю Театру на Подолі

Нова будівля Театру на Подолі є зразком сучасної архітектури і функціоналізму. Вона відтіняє та підкреслює собою історичні пам'ятки навколо, не порушуючи ансамблю вулиці, та в той самий час не страждає псевдоісторизмом. В рекомендаціяї ЮНЕСКО щодо збереження спадщини зазначено, що нові будівлі не можуть бути схожі на старі в місцях історичної забудови.
Зовнішній вигляд нового театру може декому не подобатися, але існує також значна кількість людей, які вважають будівлю гарною.
Києву потрібен новий театр! 18-е, 19-е та навіть 20-е століття пройшли. В 21-му столітті архітектори мають створювати будівлі, що відповідають новому часу. Ми повинні зберігати історичний вигляд Києва через реставрацію та утримання належним чином ще існуючих стародавніх будинків, а не через заперечення нового в архітектурі нашого міста.