Встановити запобіжні засобі для уномежливленя обгону по обочині у місцях розвороту транспорту на підїздних до Києва догорах.

Щодня, а особливо після свят або вихідних багато водіїв поспішають повернутися з передмістя назад в Київ.

Це супроводжується дуже щільним трафіком на дорозі. Це дуже помітно на Брест-Литовському шосе. Деякі водії вважаюсь прийнятним обганяти інших по узбіччю, при цьому так само продовжують рухатися з великою швидкістю у місцях розвороту зустрічного транспорту. Ці водії не встигають побачити коли всі ряди вже зупинились для того щоб пропустити тих хто їде на розворот.

Це призводить до жахливих аварій що неділю та вже неодноразово призвело до загибелі людей.

Для того щоби надалі запобігти такі випадки, пропоную встановити перед розворотами місткостями з піском з світловідбиваючими елементами для унеможливлення обгону.

Наприклад: https://112.ua/avarii-chp/na-trasse-kiev-zhitomir-proizoshlo-dtp-dva-cheloveka-gospitalizirovany--korrespondent-285789.html