СТОП пропаганді наркотиків в Києві!

публікація Недостатньо підписів

Шановний пане мер, шановні депутати та кияни!

Звертаємо Вашу увагу на засилля графіті, яке заполонило нашу столицю – від центральних районів до найвіддаленіших спальних масивів. Ледь не кожна друга будівля в місті носить на собі таку от «стигму» вандалізму.

Але найбільше занепокоєння викликає те, що значна частина вказаних написів містить рекламу наркотиків і безпосередні контакти дилерів у мережі Інтернет, популярних соціальних мережах і месенджерах.

Комунальні служби, замість прибирання цих написів, обмежуються традиційними «відписками», а поліція взагалі ігнорує їх (навіть якщо такі графіті розміщені в безпосередній близькості до дитячих чи молодіжних закладів).

Необхідно посилити боротьбу з пропагандою та оборотом наркотиків в Києві. Написи, що містять рекламу наркотиків і контакти продавців зілля, мають НЕВІДКЛАДНО знищуватися двірниками і організаціями, відповідальними за утримання будівель. І поліція має сприяти цьому (в рамках роботи із запобігання злочинності).

Якщо нарко-графіті буде оперативно, хоча б впродовж 48 годин, прибиратися, наркоділки перестануть наносити його, бо ефект від такої «реклами» просто не виправдовуватиме ризик, пов’язаний з її нанесенням.

Прошу всіх небайдужих громадян підтримати цю петицію.

Дякую!

З повагою