Транспортна реформа: LRT: лінія T Кільцева

публікація Недостатньо підписів

Пропоную побудувати систему LRT в місті Києві. В даній петиції лише одна з ліній. А саме: T Кільцева. Пропоную також київську систему LRT прирівняти у ПДР до залізниці, дати їй пріорітет перед усіма учасниками дорожнього руху, обладнати лінію світлофорами, які при під'їзді трамваю до них, автоматично перемикаються на "червоне" для транспортних засобів, що перетинають колії LRT, обслуговувати лінії LRT виключно автоматичними двосторонніми 120-ти метровими багатосекційними 100% низькопідлоговими трамвайними вагонами з місцями для інвалідних візків, дитячих візків і велосипедів, а також сенсорними кнопками відкривання дверей на дверях для пасажирів, щоб двері не відкривалися без пасажирів, що проходять крізь них, обладнати систему LRT GPS-стрілками, що автоматично перемикаються, влаштувати по всій системі LRT газон на трамвайних коліях, швидкість трамвайних вагонів має дорівнювати швидкості метрополітену (60—90 км/год), обладнати станції LRT платформами висотою 320 мм над головкою рейки, пандусами, наземними переходами (ніяких підземних чи надземних переходів (!) — в місцях розташування позавуличних переходів більша кількість ДТП), "горизонтальним ліфтом", турнікетами-дверцятами у висоту 2,7 м, кондиціонерами, тонованим склом, сонячними панелями, електронним табло, мапою міського пасажирського транспорту, сидіннями.
Лінія T пропонується як заміна Кільцевій лінії метрополітену, запропонованій у даній петиції: https://petition.kievcity.gov.ua/petition/?pid=6588
Чому саме LRT? LRT зручніше, швидше будується, вища середня швидкість поїздки (якщо враховувати спуск/підйом), дешевша у будівництві та обслуговуванні, ніж метрополітені, також, також має вищу пасажиромісткість, ніж у звичайного трамваю, зчленованого тролейбусу, зчленованого автобусу, чи маршрутного таксі.
Також пропоную надавати кожній лінії рейкового пасажирського транспорту (метрополітен (Underground (UG), регіональна залізниця (Overground (OG)), LRT), а також водного транспорту у Поліссі (м.Київ + Київська обл. + Чернігівська обл. + Житомирська обл.) позначення латинською літерою та власний колір. Колір рухомого складу має бути таким самим як і колір його лінії.
Автоматична система громадського транспорту дозволить позбутися кондукторів, водіїв, механіків громадського транспорту, і т.п.