Заборонити введення в експлуатацію багатопаливної заправки на вул.Ревуцького 8к

Ми, мешканці будинків по вулицях Ревуцького, Анни Ахматової та Тростянецької звертаємося до Вас із вимогою ЗАБОРОНИТИ розпочату раніше реконструкцію будівлі сервісного обслуговування водіїв та пасажирів з відкритою автостоянкою під багатопаливну автозаправну станцію на перетині вулиць Ревуцького та Анни Ахматової у м.Києві у відповідності до усіх проектних, містобудівних, екологічних та правових норм.

Мешканці будинків, які знаходяться у безпосередній близькості до будівництва, занепокоєні ПРОВЕДЕННЮ таких робіт. Ми не хочемо бачити під вікнами наших житлових будинків об’єкт ПІДВИЩЕННОЇ НЕБЕЗПЕКИ. Київ, як європейська столиця, має бути з достойним рівнем БЕЗПЕКИ ЖИТТЄВОГО СЕРЕДОВИЩА.

Тому закликаємо КМДА, вжити усіх необхідних заходів та зобов’язати забудовника ЗУПИНИТИ реконструкцію будівлі сервісного обслуговування водіїв та пасажирів з відкритою автостоянкою під багатопаливну автозаправну станцію на перетині вулиць Ревуцького та Анни Ахматової у Дарницькому районі м. Києва.

Багатопаливна автозаправна станція НЕ має бути зведена з урахуванням усіх будівельних, санітарних та пожежних норм. Отримані забудовником містобудівних умови та обмеження забудови земельної ділянки, дозволів на реконструкцію треба перевірити на наявність корупційних ознак при їх виданні.
Місцеві жителі зібрали вже більше 2 тисяч підписів за ЗУПИНЕННЯ реконструкції будівлі сервісного обслуговування водіїв та пасажирів з відкритою автостоянкою під багатопаливну автозаправну станцію.
У зв’язку з цим та на підставі ст. 40 Конституції України, ст.ст.1, 20 Закону України «Про звернення громадян» просимо розглянути дану петицію та позитивно вирішити питання – зобов’язати забудовника ПРИПИНИТИ реконструкцію будівлі сервісного обслуговування водіїв та пасажирів з відкритою автостоянкою шляхом ПРИВЕДЕННЯ ТЕРІТОРІЇ ДО ЇЇ ПОЧАТКОВОГО СТАНУ ТА ВІДМОВИ ВІД АРЕНДИ ЗІМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ НАперетині вулиць Ревуцького та Анни Ахматової у Дарницькому районі м. Києва.