Розглянути на Київраді щодо звітування мера м. Києва в прямому ефірі тел. Київ (щомісячно і за рік) про його роботу перед киянами способом надання відповідів на їх звернення в прямому ефірі.

публікація Недостатньо підписів

Як показує практика: мер Києва не пояснив хто поніс відповідальність з апарату КМДА за банкруство банка Хрещатик (25% статуту власність громади); апарат КМДА не проводить аналіз звернень на службу 1551; багато звернень направляються виконавцям (РДА, Керуючій компанії, ЖЕД), який не може або не хоче їх виконати; збільшина з 01.07.2017 р. плата за комунальні послуги по утриманню будинку і прибудинкової території більше чим 2 рази без обговорення з киянами та відсутністю контролю за її використанням; потребує зміни договорных відносин з споживачами (типовий договір не відповідає ринковим відносинам) щодо надання послуг мешканцям м. Києва (особливо ЖКГ ); фактично апарат КМДА в основному виступає тільки статистом і т.д.