Оснастити всіх кондукторів-контролерів в наземному громадському транспорті компостерами і зобовязати їх продавати виключно закомпастовані талони.

Щоденно в громадському транспорті кондуктори-контролери продають незакомпастовані талони. Громадяни, що їх купують, або користуються ними вдруге в іншому транспорті, або починають шукати компостер. В години пік, коли салон громадського транспорту вщент забитий людьми, це зробити практично неможливо, люди утворюють тисняву і спричиняють один одному незручності. Далеко не кожен контролер має свій індивідуальний компостер і з незрозумілих причин, спокійно продає незакомпостований талон. Для чого? Я вже зайшов в транспорт і оплатив проїзд, навіщо мені ще пробивати цей шматок паперу???