Не підвищувати вартість проїзду у метрополітені.

публікація залишилось 82 дні

Доброго дня.
Моє обгрунтування, по перше, хоча це має бути другим но по перше 4 гривні є достатньою ціною на проїзд у метрополітені, збільшився пасажиропотік це є факт, збільшився промежуток між поїздами це факт люди не можуть зайти бо на платформі накопичується неймовірна кількість людей - економія. Ескалатори відключають - економія. Не буду говорити за рекламу и аренду вже багато про це було сказано. Також гроші від будівництва ТЦ на "Героїв Дніпра", а також інших будівництв - гроші, куди пішли? Можна було покрити долги - це факт. Це економічне обгрунтування. Далі людській фактор для мене навіть 4 гривні це багато, а якщо треба декілька поїздок зробити? А якщо людина шукає роботу? Порахуйте, та головне метро це соціальній вид транспорту, на ньому люди їздять на працю, щоб працювати та наповнювати бюджет. Тому добре порахуйте перед тим як підвищувати ціну.
Дякую.