Не підвищувати плату за утримання будинку та прибудинкових території до пийняття дійовою контролю за її використанням з боку мешканців будинку.

публікація залишилось 43 дні

Розроблений типовий договір про участь у витратах на утримання будинку та прибудинкової території застарів і не відповідає вимогам часу. Передбачити, що контроль за наданням послуг мешканцям будинку буде покладений на домовий комітет. Планування робіт по будинку погоджувати з домовим комітетом, звітувати ЖЕД що місяця перед ним щодо витрат по обслуговуванню будинку (оплата за виконані послуги повинна залежить від якості її виконання). Роботи, які виконуються ЖЕД, рахуються виконані, якщо вони підписані представником будинкового комітету. Про виконання заявок мешканців будинку обов'язково повідомляти заявника із відміткою на відповідному документі (ЖЕД-206 це не робить).