Не підвищувати вартість проїзду у міському транспорті!

публікація залишилось 74 дні

Згідно з Проектом розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів і вартості проїзних квитків у міському пасажирському транспорті, який працює у звичайному режимі руху» 15.07.2017 разовий проїзд у метро коштуватиме 5 гривень, а у автобусі, тролейбусі, трамваї та фунікулері – 4 гривні.

Дані тарифи є економічно необгрунтованими з огляду на показники інфляції за час дії тарифів, встановлених у 2015 році. Соціальні стандарти об'єктивно погіршилися. Необхідність нового здорожчання вартості перевезень нічим не вмотивована.

З огляду на вищевказане, вимагаємо:
- не підвищувати тарифи на перевезення пасажирів і вартості проїзних квитків у міському пасажирському транспорті, який працює у звичайному режимі руху
- провести незалежний аудит КП "Київпастранс" та КП "Київський метрополітен"
- притягнути до відповідальності осіб, причетних до корупційних зловживань у вказаних комунальних підприємствах.