Реконструкція районного центру відпочінку "Колібріс" на Борщагівці.

Даною петицією звертаємося до Київської міської влади з проханням реконструювати центр відпочинку на Борщагівці "Колібріс". Це місце чудово підходить для сімейного відпочинку, але на жаль на даний момент неможливо гуляти і насолоджуватися відпочинком, так як в самому центрі району розташовані не законні заклади з розпиванням алкогольних напоїв і іншого несумісного з здоровим відпочинком для дітей та молоді, а також магазини розташовані на місці непрацюючого фонтану. Кінотеатр "Лейпциг" просто затьмарений на тлі всіх присутніх будівль та закладів. Такий центр відпочинку як "Колібріс" повинен бути сімейним центром відпочинку, а не центром розпивання алкогольних напоїв. На цій площі має запрацювати фонтан, з"явитися дерева, зелені газони, креативні лавки, і сучасні паркові скульптури. Дана територія має стати чудовим місцем відпочинку для всіх киян та мешканців Святошинського району.