Про побудову мережі громадських бань у місті Києві

Банно-гігієнічні процедури мають велике значення у лікуванні і профілактиці багатьох хвороб, особливо опорно-рухового аппарату. На даний час у Києві існує мережа приватних банних салонів. Однак, вони розраховані на одночасне відвідування невеликою кількістю (6-8) клієнтів і оснащені дорогим обладнанням, яке не має відношення до лікувального ефекту (телевізор, бар тощо). Ціни на послуги у таких салонах недоступні для більшості шанувальників парилки (150-200 грн за годину з одного відвідувача). Просимо виділити асигнування і побудувати у Києві або відновити ті, що збереглися від часів радвлади громадські бані з помірною ціною на банні послуги.