Гарно відпочивати і відновлювати здоров’я на території РЛП “Парк Партизанської слави” можна без алкоголю!

В регіональному ландшафтному парку “Парк Партизанської слави” міста Києва стало дуже неприємно відпочивати: багато п’яних людей, розкидане сміття і бите скло, частіше стали траплятись жорстокі бійки. Неможливо спокійно відпочивати!

Ми вважаємо, що легка доступність і розпиття алкогольних напоїв у парку призводить до великої кількості п’яних людей, які смітять, б’ють скло, ініціюють бійки та псують відпочинок іншим людям.

Приклад — жорстоке побиття АТОшника п'яними чоловіками в парку 17 червня 2017 року.

Коли алкоголь перестануть продавати і вживати на території РЛП “Парк Партизанської слави”, тоді п’яних людей і неприємних інцидентів (порушень громадського порядку) стане значно менше, відпочивати в парку стане безпечніше і приємніше.

Вимагаємо заборонити продаж і вживання алкогольних і слабоалкогольних напоїв на території регіонального ландшафтного парку “Парк Партизанської слави” вже з 1 серпня 2017 року. Також вимагаємо забезпечення виконання цієї заборони — поліцейські рейди: в будні 2 патруля по 2 поліцейських, у вихідні — 5 патрулів по 2-3 поліцейських — для виявлення і покарання порушників цієї заборони, і звіти про ці рейди та кількість порушників вимагаємо щотижня публікувати на сайті поліції Києва в розділі “Взаємодія з громадськістю” (http://kyiv.npu.gov.ua/uk/publish/category/228748).

Гарно відпочивати і відновлювати здоров’я можна без спиртного!
Алкоголю не місце на території РЛП “Парк Партизанської слави”!