Привести систему штрафів та контролю проїздних документів в громадському транспорті в дію.

публікація залишилось 62 дні

Виходячи з мого досвіду проїзду в громадському транспорті в години пік більше 30% пасажирів їдуть "зайцем". Тоді виходячи виключно з економічної точки зору не краще примусити всіх оплачувати проїзд і не підіймати його вартість?! Після чергового здорожчання проїзду ця 30%+ аудиторія все одно фактично буде красти гроші з бюджету Києва в ще більшому обсязі. Невже складно на правовому рівні змусити працювати систему контролерів і штрафів. А норма про відмову сплатити штраф при відсутності коштів і виході на наступній зупинці??!!!Це в голові не вкладається! Уявіть, що в їдучи в трамваї Мюнхену без білету і потрапивши на контроль ви просто виходите на наступній зупинці. Досить жити по правилам *совка*. Не хочуть громадяни платити за проїзд по совісті то примусьте їх штрафами!