Розглянути на сесії Київради порядок контролю мешканцями будинку за використанням ЖЕД їх коштів, сплачених за утримання будинку (у зв'язку із підвищенням в 2 рази комунальні послуги).

Для контролю за наданням послуг ЖЕД з утримання будинків і споруд та прибудинкових території погоджувати з будинковим комітетом всі роботи, які будуть проводитись по будинку. Роботи, які виконуються ЖЕД, рахуються виконані, якщо вони підписані представником будинкового комітету. Про виконанні заявок мешканців будинку обов'язково повідомляти заявника із відміткою на відповідному документі (ЖЕД-206 це не робить). Повідомляти будинковому комітету план робіт на рік. Щомісяця надавати будинковому комітету перелік виконаних робіт по утриманню будинку. Для визначення стану будинку та його комунікацій доручити ЖЕД разом з будинковим комітетом зробити інвентаризацію і скласти відповідні акти.