Переобладнати "Арку Дружби Народів" у вигляді українського дівочого вінка з різнокольоровими квітами, та над ним чи поруч фігуру лелеки з калиною у дзьобі що летить у вирій.

публікація Недостатньо підписів

У Запоріжжі вже є арка у вигляді Веселки. Нащо повторюватись? В Києві, як столиці, краще замість Арки Дружби Народів встановити український дівочий вінок з різнокольоровими квітами та вплетеними колосками жита чи пшениці. А за вінком на оглядовому майданчику розмістити флагштоки зі знаменами країн представництва яких акредитовані в Україні. Там, якраз поруч Адміністрація Президента України, Верховна Рада України, Кабінет Міністрів України та Міністерство закордонних справ з іншого боку, А між ними Європейська площа з Українським будинком - що створює об'єднаний ансамбль споруд державного значення. Крім того, в цьому році обіцяють побудувати пішохідний міст, який буде з'єднувати Володимирську гірку і оглядовий майданчик, де розміщена теперішня Арка Дружби Народів. Також, чудово було б повернути фонтан у вигляді водоспаду, який колись розміщувався на виході із парку до Європейської площі. Там його так не вистачає. Вигляд Європейської площі приємно змінився би і заграв новими барвами на радість киянам та гостям міста.