ухвалити постанову Київської міської ради «Про доступність об’єктів і послуг для людей з інвалідністю у Києві».

Згідно з Конвенцією ООН про права людей з інвалідністю(далі – Конвенція), що ратифікована Верховною Радою України у грудні 2009 року.Відповідно до статті 4.1(а) цієї Конвенції просимо ухвалити постанову Київської міської ради «Про доступність об’єктів і послуг для людей з інвалідністю у Києві», з такими пунктами:
1. Скласти електронну карту доступних об’єктів для людей з інвалідністю на території міста.
2. Забезпечити доступність об’єктів сфери послуг для людей на візочках у м.Києві.
3. Забезпечити безперешкодний доступ людей на візочках до зупинок громадського транспорту та пішоходних переходів (без бордюрів та сходинок).
4. Планувати побудову нових об’єктів у Києві з урахуванням потреб людей з особливими потребами.
5. Створити комісію при КМДА, що моніторитиме доступність об’єктів столиці для людей з обмеженими можливостями.

З цією петицією також підписують