Парк ім. Віталія Кличка на місці колишньої тютюнової фабрики

публікація Недостатньо підписів

На місці колишньої тютюнової фабрики, між проспектом Перемоги та вулицею Златоустівська (поруч з Міністерством освіти та науки), можна зробити шикарний парк. І це було б дуже символічно, бо тютюнова фабрика забруднювала легені людей, а парк допоміг би покращити якість повітря в столиці.

На території площею 3 га можна посадити сотні дерев, кошти на які із задоволенням нададуть кияни, якщо організувати інтернет-кампанію "Посади своє дерево". Аналогічно можна зібрати кошти і на лавки та урни для сміття. Від Адміністрації міста буде потрібно лише виділення коштів для фінансування облаштування доріжок. Але і на це можна знайти спонсорів, щоб частково або, навіть, повністю позбавити місто від витрат на благоустрій території парку.

Кількість машин на дорогах Києва, особливо в центрі, зростає приголомшливими темпами, а парків поки більше не стає.

Також, саме в цьому районі столиці, за останні роки збудовано велику кількість багатоповерхових житлових будинків та будуються ще нові на тисячі квартир. Враховуючи різке збільшення кількості нових мешканців району, збільшення кількості авто, питання створення нового парку, як місця відпочинку та зони чистого повітря, є надзвичайно актуальним.

Якщо новий парк з'явиться при діючому мерові, то пропоную назвати новостворений парк ім'ям Віталія Кличка.
Буде де і за що йому пам'ятник поставити.
Можна навіть за життя.