Заборонити жебракування з тваринами в усіх громадських місцях

Заборонити використання тварин для жебракування в усіх громадських місцях.
В разі порушення застосовувати адміністративне покарання (високий штраф) і примусове вилучення тварин, які знаходяться в незадовільному стані здоров'я, якщо є підозра,що вони знаходяться під впливом токсичних речовин, якщо особа не має документів на тварину, немає доступу до води, їжі та немає умов для фізичних потреб, якщо тварини обмежені в пересуванні та при будь-яких інших ознаках жорстокого поводження з тваринами та відсутності нормальних умов утримання тварин.

Настав час звернути увагу на таке аморальне явище, як жебракування з тваринами в громадських місцях.
Люди різного віку (часто залежні від алкоголю та наркотиків) розташовуються в підземних переходах, на станціях метрополітену, базарах, площах, вулицях і заробляють на стражданнях беззахисних тварин.

Це стало прибутковим бізнесом, який тримається на співчутті людей, котрі дають гроші та не замислюються, що оплачують біль та смерть.
Собак, котів, цуценят, кошенят та інших тварин у виснаженому стані, постійно сплячих, обмежених в пересуванні, без доступу до води та їжі , хворих та поранених нещадно експлуатують шахраї.
Використовуються різноманітні таблички з текстами "допоможіть притулку", "допоможіть врятувати сина", "допоможіть на їжу" тощо по всьому місту.
Зашморги на шиях тварин, введення тварин в сонний стан різними токсичними речовинами, в тому числі мається на увазі накачування алкоголем, що є смертельною отрутою для тварин, знущання з використанням фізичної сили та багато інших страшних речей мають місце в білий день просто на очах перехожих.
Часто ці тварини просто викрадені або необачно влаштовані в "добрі руки", а також їх беруть на пташиному ринку і відловлюють на вулицях, а коли тварина вже доведена до смерті або майже до смерті, то її викидають і беруть іншу.
Живуть такі тварини зовсім недовго, якщо ніхто їх вчасно не врятує.
Багато випадків, коли небайдужі люди та волонтери забирають примусово тварин або їх викупляють, але це не вирішує проблему, тому що наступного дня ці нелюди вже стоять з новими жертвами.
Рідко, коли ці жебраки працюють самі поодинці, найчастіше - це бізнес, яким заправляють організовані групи людей.
Поліція в випадках виклику в таких ситуаціях абсолютно неефективна, а навіть некомпетентна, тому потрібно негайно змінювати стан речей і вводити повну заборону на жебракування з тваринами.
Зоозахисні організації, волонтери та небайдужі люди б'ють на сполох!
Знущання з беззахисних тварин потрібно припинити!
Цивилізована країна не може дозволяти такі неприйнятні явища!

Практичний результат:
- зниження кількості жебраків-аферистів на вулицях міста, які псують вигляд громадських місць і залишають неприємні враження у перехожих;
- зменшення випадків викрадення тварин, оскільки заробіток на них стане невигідним та буде введено кримінальне покарання;
- зменшення випадків жорстокого поводження з тваринами та притягнення до відповідальності за жорстоке поводження з тваринами та відсутність нормальних умов для утримання тварин;
- зменшення кількості скарг від населення в провладні структури, коли люди зустрічають подібне явище і не мають змоги або інструментів, щоб вплинути на ситуацію;
- покращення вигляду міста в очах туристів;
- підвищення авторитету зоозахисних організацій, притулків, волонтерів;
- підвищення довіри населення до провладних структур і правоохоронних органів.