Облаштувати дитячий спортивний майданчик

Вже декілька років мешканці гуртожитку по вул. Чистяківській 4 звертаються до ЖЕКу, на 1551, до Святошинської РДА, до різних депутатів ,до мера пана Кличка з приводу відновлення дитячого майданчика і завжди отримують негативну відповідь. Майданчик побудований в 1970-ті роки.Є 5 старих скрипучих балансирів відремонтованих мешканцями гуртожитку в квітні цього року, 1 гірка, 2 гойдалки, які потрібно ремонтувати, а краще замінити на нові. Бетонна огорожа у формі літери "П" висотою в 1 метр,яка служить столом і сидінням для алкоголіків - її потрібно зрівняти з землею. Просимо відновити за європейськими стандартами дитячий спортивний майданчик, який знаходиться за адресою між будинками 79 і 81 по просп.Перемоги в м. Києві. Діти це наше з Вами майбутнє.