Заборонити в Києві та області маршрутні таксі "Богдан" та замінити їх автобусами типу МАЗ

публікація залишилось 23 дні

Необхідно заборонити в Києві та Київській області небезпечний вид громадського транспорту - маршрутки типу "Богдан", які робляться на базі вантажівок Isuzu. Даний вид транспорту є небезпечним для пасажирів та інших учасників дорожнього руху. У цих мікроавтобусів жорстка підвіска, низька шумоізоляція, відсутні кондиціонери і опалювальна система. Зовнішній вигляд і технічний стан псують не тільки здоров'я пасажирів, а й зовнішній вигляд столиці. Водії цих транспортних засобів грубо ставляться до пасажирів і часто порушують Правила дорожнього руху, курять за кермом, їдять насіння, включають голосно музику, матюкаються і на ходу рахують гроші. Квитків за проїзд, до речі, не видають.

Необхідно замінити ці мікроавтобуси на нові автобуси МАЗ з низькою підлогою, в яких комфортно і безпечно пересуватися пасажирам.