Відновити бюст двчі героя Радянського Союзу С. А. Ковпака на території гімназії східних мов . Взяти під державну охорону та встановити відеонагляд за всіма пам'ятникам та меморіальними дошками.

публікація залишилось 73 дні

Нещодавно зруйновано бюст двчі героя Радянського Союзу С. А. Ковпака на території гімназії східних мов у та меморіальну дошку героя Радянського Союзу Н. А Вітрука на вулиці його імені. Під гаслом "декомунізації" крокує вандалізм. Слід взяти під державну охорону та встановити відеонагляд за всіма пам'ятникам та меморіальними дошками, в першу чергу, виготовленими з використанням кольорових металів. Відновити пам'ятники і меморіалні дошки визволителям України від нацистських окупантів.