Відновити односторонній рух на Вітряних Горах

публікація залишилось 22 дні

Протягом десятиліть рух по вулицях Осиповського та Западинській в Подільському районі був одностороннім. Але з будівництвом житлового комплексу чомусь вирішили ці вулиці перевести на двосторонній рух. Це в свою чергу значно ускладнило зустрічний роз"їзд, особливо для автобусів 72 маршруту. Незручностей також додають хаотично напарковані автомобілі. Особисто я не вбачаю необхідності в двосторонньому русі цими вулицями. Тому виношу пропозицію повернути на зазначені вулиці односторонній рух. Крім того вважаю за необхідне масово провести дослідження, розробити план, та переводити вулиці Києва там, де це можливо, на односторонній рух, з метою поліпшення ситуації з заторами. Також важливим вважаю застосування суворих методів покарання водіїв за проїзд під знак "в"ізд заборонено". "Мені треба" - це не привід для порушення правил.