Завершити на перетині вул Ревуцького і Ахматової реконструкцію будівлі сервісного обслуговування водіїв і пасажирів з відкритою автостоянкою під багатопаливну автозаправну станцію

публікація залишилось 72 дні

Ми, мешканці будинків по вулицях Ревуцького, Анни Ахматової та Тростянецької звертаємося до Вас із вимогою закінчити розпочату раніше реконструкцію будівлі сервісного обслуговування водіїв та пасажирів з відкритою автостоянкою під багатопаливну автозаправну станцію на перетині вулиць Ревуцького та Анни Ахматової у м.Києві у відповідності до усіх проектних, містобудівних, екологічних та правових норм.

Мешканці будинків, які знаходяться у безпосередній близькості до будівництва, занепокоєні зупинкою таких робіт. Ми не хочемо бачити під вікнами наших житлових будинків недобудований об’єкт, який з часом стане пристанищем наркоманів та безпритульних. Київ, як європейська столиця, має бути з достойним рівнем благоустрою.

Тому закликаємо КМДА, вжити усіх необхідних заходів та зобов’язати забудовника завершити реконструкцію будівлі сервісного обслуговування водіїв та пасажирів з відкритою автостоянкою під багатопаливну автозаправну станцію на перетині вулиць Ревуцького та Анни Ахматової у Дарницькому районі м. Києва.

Багатопаливна автозаправна станція має бути зведена з урахуванням усіх будівельних, санітарних та пожежних норм, у відповідності до отриманих забудовником містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки, дозволів на реконструкцію і не повинна шкодити навколишньому середовищу.
Місцеві жителі зібрали вже більше 2 тисяч підписів за завершення реконструкції будівлі сервісного обслуговування водіїв та пасажирів з відкритою автостоянкою під багатопаливну автозаправну станцію.
У зв’язку з цим та на підставі ст. 40 Конституції України, ст.ст.1, 20 Закону України «Про звернення громадян» просимо розглянути дану петицію та позитивно вирішити питання – зобов’язати забудовника завершити реконструкцію будівлі сервісного обслуговування водіїв та пасажирів з відкритою автостоянкою шляхом завершення будівництва багатопаливної автозаправної станції на перетині вулиць Ревуцького та Анни Ахматової у Дарницькому районі м. Києва.