Повернути участок по вул. Антоновича 52-54 у громадську власність і зробити там парк для відпочинку.

публікація Недостатньо підписів

Вже понад 10 років в центрі міста, за адресою Антоновича 52-54, знаходиться великий, обгороджений парканом занедбаний шматок землі. У 2007 році там планувалося будувати великий багатофункціональний комплекс. Останній відомий власник цієї ділянки - французька компанія Real Estate відмовилася від проекту у 2015 році. Наразі достовірно невідомо ані про нинішнього власника, ані про вартість цієї ділянки. Тим часом вона залишається покинутою. Частина території, яку можна бачити через паркан біля кінотеатру "Баттерфляй", завалена сміттям. Гадаю співробітники оточуючих офісів та місцеві жителі не відмовилися б від невеличкого парку з озером посередині, яке виникло, як можна судити з його форми, при спробі риття котловану. Вважаю за доречне: повернути ділянку місту, розібрати паркан, залишити озеро і облаштувати його береги, висадити декілька десятків дерев та встановити лавки для відпочинку. Також можна влаштувати невеличке кафе, або якісь торгівельні точки з квасом, пиріжками і т.і.