Продати з аукціону будівлю КМДА та забезпечити дитячі лікарні міста необхідним сучасним обладнанням та ліками!

Дитячі лікарні міста Києва знаходяться в жахливому технічному та санітарному стані! В лікарнях практично повністю відсутнє необхідне сучасне медичне обладнання та ліки! Бездіяльність та корумпованість окремих чиновників перетворили дитячі лікарні Києва на місце поборів з батьків та відмивання бюджетних коштів та продажу їм "безкоштовних"ліків!
Для того щоб місцеві чиновники відчули бодай якийсь дискомфорт та звернули увагу на це ганебне для європейської столиці явище, активісти Благодійного Фонду "Діти. Україна. Майбутнє" вимагають від Київської міської ради розглянути питання продажу з аукціону будівлі КМДА та забезпечення за отримані кошти дитячих лікарень міста необхідним сучасним обладнанням та ліками!