Перейменування вулиць (частина 1)

Пропоную надати вулицям нейтральні назви:
Стара назва → Нова назва:
пр-т Юрія Гагаріна (пл. Дарницька — Гната Хоткевича), Гната Хоткевича (Новоросійська пл. — Червоноткацька), Братиславська, пр-т Генерала Ватутіна (пр-т Романа Шухевича), пр-т Степана Бандери, Олени Теліги, Олександра Довженка, Вадима Гетьмана, пр-т Соборності, бульв. Дружби народів, пр-т Валерія Лобановського, Чоколівський бульв. → Мала Кільцева дорога
Акад. Заболотного, Кільцева дорога, пр-т Акад. Палладіна, Міська (пр-т Акад. Палладіна — Гостомельське ш. (Е373)), Велика Кільцева дорога, Північна, Милославська → Кільцева дорога
пр-т Перемоги, бульв. Тараса Шевченка, Басейна, бульв. Лесі Українки, Михайла Бойчука, Саперно-Слобідська (Михайла Бойчука — Південний міст), пр-т Миколи Бажана, Бориспільське ш. → Е40
Броварський пр-т, пр-т Акад. Глушкова, пр-т Голосіївський (пр-т Акад. Глушкова — Голосіївська), Саперно-Слобідська, Наддніпрянське ш., Набережне ш. (міст Патона — міст Метро) → Е95
Валентина Сосюри, Будівельників, пр-т Визволителів, бульв. Перова, пр-т Володимира Маяковського → До Вигурівщини-Троєщини
Івана Сергієнка, Празька, Алма-Атинська → До ДВРЗ
Акад.Шалімова (Петропавлівська Борщагівка), Ярова (Петропавлівська Борщагівка), Фермерська (Петропавлівська Борщагівка), Пушкіна (Петропавлівська Борщагівка), пр-т Леся Курбаса, пр-т Косм. Комарова, Борщагівська, Жилянська, Шота Руставелі → До Борщагівки
алея Героїв Крут, Михайла Омеляновича-Павленка, Кловський узвіз, Інститутська, алея Героїв Небесної Сотні, Михайлівська, Велика Житомирська, Січових Стрільців, Мельникова, Щусєва, Стеценка → До Берковцю
Миколи Закревського → Східна Вигурівсько-Троєщинська
Радунська, Теодора Драйзера, Електротехнічна → Вигурівсько-Троєщинська
Градинська, Олександра Сабурова, Пухівська, Ватутіна (Погреби) → До Погребів
Маршала Жукова → Лісова
Мілютенка → Західна Лісова
Андрія Малишка, Кіото, Путивльська → До Биківні
Шолом-Алейхема, Миропільська, пр-т Алішера Навої, Райдужна, Петри Вершигори → Райдужно-Лісова
Харківське ш., Світла, Євгена Харченка → До Бортничів
Оноре де Бальзака, Вифлеємська, пр-т Петра Григоренка → Вигурівсько-Троєщинсько-Осокорківська Залізнична
Генерала Жмаченка, Курнатовського → Комсомольсько-Воскресенська
Русанівська наб., Ентузіастів → Русанівська наб.
бульв. Ігоря Шамо, Ованеса Туманяна → Великий Русанівський бульв.
Березняківська, Євгена Сверстюка, Митрополита Андрея Шептицького → Лівобережно-Березняківська
пр-т Героїв Сталінграда, Набережно-Рибальська, Набережно-Хрещатицька (Набережно-Рибальська — Боричів узвіз) → До Оболоні
Заводська, Електриків, Нижній Вал, Верхній Вал, Глибочицька (Нижній Вал / Верхній Вал — Глибочицький проїзд), Глибочицький проїзд, В'ячеслава Чорновола, пр-т Повітрофлотський → До Аеропорту "Жуляни"
Карла Маркса, Радосинська, Погребський шлях, Єдності (Погреби), Світанкова (Погреби), Лісова (Зазим'я) → До Пухівки