Перейменування проспекту Перемоги в проспект Галичини/Галицький проспект

Оскільки процес декомунізації і нещадної боротьби з ганебним совєцьким наслєдієм зараз в самому розпалі, Московський та Ватутіна проспекти зокрема перейменовано на честь славних синів українського народу Степана Бандери та Романа Шухевича, вважаю доречним і на часі увіковічнити інших наших учасників боротьби за Україну, вояків дивізії Галичина. На їх честь пропоную перейменувати проспект Перемоги, оскільки тепер виявилось, що і перемоги ніякої толком не було, а є тепер день пам'яті/примирення/квітів/миру і просто всього хорошого проти всього іншого, не такого доброго, як добре зараз. З освітою, медициною, рівнем життя і так далі. Але це вже окрема тема і петиція. Грусна. Тому про неї зараз не будемо. А будемо тіки про хороше, добре і правильне. Отож вважаю за правильне назвати проспект Перемоги на честь славних побратимів Степана Бандери та Романа Шухевича - вояків дивізія Галичина.

Це, проспект Галичина/Галицький проспект, доречна назва і географічно, адже напрямок саме на Західну Україну, на Галичину.