Надати пільги особам,що за старим законодавством мали право на отримання пенсії,зокрема право безоплатного проїзду.

публікація Недостатньо підписів

На даний момент ціни на транспортні послуги,послуги сфер обслуговування,музеї,театри,тощо невпинно дорожчають. Люди, які пропрацювали все життя та мають відповідний стаж роботи мають право хоча б на пільги від держави.
Особи пенсійного віку що встигли вийти на пенсію отримують пенсію,заробітну плату,право безкоштовного проїзду у громадському транспорті,пільги на вхідні квитки у театри,музеї,знижки для пенсіонерів,інші нічого не мають,лише тому що народилися на пів року пізніше? Пенсійна реформа змушує людей працювати на 5 років довше,не даючи жодних пільг зважаючи на поважний вік.
У місті Києві вважаю доцільним зробити безкоштовний проїзд у громадському транспорті людям,що за старим законодавством вже мали отримувати пенсію від держави, а також,видати відповідне посвідчення,що буде давати право на знижки,що передбачені для осіб пенсійного віку(вхідні квитки,спеціальні пропозиції тощо).
Задля збереження соціальної стабільності та поліпшення становища киян,прошу підтримати дану петицію.