Украинцы против переименования проспекта Ватутина в Киеве

публікація Направлено на розгляд

1 июня 2017 года Киевсовет переименовал проспект Ватутина в проспект Шухевича. Требуем оставить проспекту прежнее название!

Благодаря генералу Ватутину в 1943 году Киев был освобожден от немецко-фашистских захватчиков. Генерал Ватутин умер и похоронен в Киеве – городе, который он освобождал.

Не будьте безразличными, проявляйте свою позицию, подписывайте петицию. Важно сохранить для проспекта имя генерала Ватутина, освободившего Киев.

Хроніка подій

24.07.2017
Доручення

Заступник міського голови - секретар Київської міської ради Володимир Прокопів доручив постійній комісії Київської міської ради з питань культури, туризму та інформаційної політики, постійній комісії Київської міської ради з питань місцевого самоврядування, регіональних та міжнародних зв’язків та виконавчому органу Київської міської ради (Київській міській державній адміністрації) розглянути електронну петицію в установленому порядку (доручення від 24.07.2017 №08/КО-7284(п)).