Встановити відеокамери у вагонах метрополітену

публікація залишилось 61 день

Враховуючи зростаючу криміногенну статистику в місті та державі, враховуючи рівень тероризму через АТО, усвідомлюючи наслідки вибуху в метро м.Санкт-Петербург ( РФ ), де загинули ні в чому не винні люди, усвідомлюючи той факт, що краще намагатися попередити теракт, аніж потім усувати його наслідки, з метою підвищення рівня безпеки громадян та гостей столиці, а також самого метрополітену з його персоналом та інфраструктурою, вношу пропозицію - встановлення у вагонах київського метрополітену сучасних ір - відеокамер із відповідними технічними параметрами, завдяки яким правоохоронні органи можуть відстежувати обстановку всередині, і вчасно реагувати на нештатні ситуації ( крадіжки у вагонах, погане самопочуття пасажирів, підозріла поведінка пасажирів, невідомі підозрілі предмети у салоні та інш.) Кияни та гості, підтримайте петицію, за нею - Ваше життя та безпека!!!