Терміново побудувати спортивний майданчик для дітей старше 5 – ти років!!!

Зовсім не має де гратись дітям!!! Відсутні спортивні майданчики за адресою: м.Київ, вул.Дяченка (Бортнічі) 20, 20а, 20б та 20в (міні футбольне поле/зона для активного спорту) для дівчат та хлопців старше 5-ти років. Всі діти різних віків ,а їх дуже багато, знаходяться в маленькому дворі та грають хто як. Проблема набула гострого характеру, бо виникають скандали с мешканцями будинків.
Впевнена, що об’єднавши зусилля, ми зробимо все, аби наші діти були щасливими, здоровими та активними и, уберегти їх від гіркоти розчарувань і зневіри. Адже саме від нас, дорослих, залежить те, як складеться доля кожної маленької людини, а відтак і нового покоління українців.