Придбання нового рухомого складу для автобусного парку №5

публікація Недостатньо підписів

На сьогоднішній день міські автобусні маршрути міста Києва обслуговуються трьома автобусними парками. Один з них, а саме автобусний парк №5, розташований на вул. Туполєва, 21, та обслуговує значну частину районів Правого берега. Велика кількість автобусів даного автопарку, а саме автобуси марки ЛАЗ, знаходяться у ганебному стані. Шум в салоні, вібрація, незадовільний стан сидінь, та зовнішній вигляд залишають жахливі відчуття від поїздки, та викликають цілком справедливе невдоволення пасажирів. Технічний стан автобусів іноді не дозволяє відпрацювати навіть одну зміну на маршруті. Внаслідок цього виникають великі інтервали в русі, що сягають години і більше. Також є інформація про відсутність необхідної кількості запасних частин.
У звязку з цим звертаюсь до керівництва міста з проханням відшукати кошти на придбання нового рухомого складу для АП №5. Всі автобуси, що мають вік більше 5 років (саме у 2012 році було придбано певну кількість автобусів під Євро), мають бути прибрані з вулиць столиці!
Пасажири мають право користуватись зручним муніціпальним транспортом, а не давати наживатись приватним перевізникам, що досить часто не в змозі надати безпечні та комфортні послуги.