Встановлення відеоспостереження в дошкільних навчальних закладах (садочках)

Просимо встановити системи відеоспостереження в дошкільних навчальних закладах, з можливістю перегляду в реальному часі, повністю або частково за рахунок бюджету та/або за рахунок батьків.
Для забезпечення належного контролю за учбово-виховним процесом, дотримання вимог коректного ставлення його учасників, підвищення загального рівня дисципліни учнів та вирішення специфічних ситуацій, які виникають під час навчального процесу.
Дедалі частіше громадськості стає відомо про насильство, яке чиниться в навчальних закладах щодо дітей з боку однолітків, учителів, вихователів. Буває, дитина не може про це сказати старшим... Або маленька і ще не навчилася говорити! Відеокамери - це дієвий всесвітньо визнаний механізм стримування злочинності.
Як показує практика, саме встановлення таких систем в приватних дитячих садках, змушує працівників ретельно виконувати свою роботу.
Деякі міста України, вже реалізували такі проекти в садочках свого міста за рахунок бюджету.
Яскравим прикладом успішної реалізації є: ДНЗ № 9 в місті Сарни Рівненської області, також, обговорення на цю тему ведеться в Луцькій та Вінницькій міській раді.