Обрати проект трирівневої розв’язки реконструкції Шулявського шляхопроводу

публікація Направлено на розгляд

18 травня, на засіданні Містобудівної ради Києва було обрано проект реконструкції Шулявського шляхопроводу, заради будівництва якого потрібно знести корпус заводу «Більшовик».
Чиновники вважають цей проект найдешевшим, а тому найефективніший.
Проте серед запропонованих варіантів реконструкції є розв’язка яка принципово відрізняється від обраної на містобудівній раді - трирівнева замість двохрівневої, з реверсним кільцем для поворотів.

Хроніка подій

17.08.2017
Доручення:

В.о голови Київської міської державної адміністрації Геннадій Пліс доручив виконавчому органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) розглянути електронну петицію в установленому порядку (доручення від 16.08.2017 №08/КО-7882 (п) (001-01)).

Також, відповідно до пункту 5.5 Положення про порядок подання та розгляду електронних петицій, затвердженого рішенням Київської міської ради від 09 лютого 2017 "Про внесення змін до рішення Київської міської ради від 08.10.2015 "Про затвердження Положення про порядок подання та розгляду електронних петицій" зазначену електронну петицію в установленому порядку розглянуть постійні комісії Київської міської ради з питань містобудування, архітектури та землекористування та з питань транспорту, зв'язку та реклами.