Прибрати з Хрещатика та пл Незалежності несанкціонованих торговців та мікроавтобуси, водії яких використовують звукопідсилюючу апаратуру для реклами свого бізнесу, що шкодить імеджу центру країни

публікація залишилось 53 дні

Останнім часом на центральній вулиці та центральній площі Києва з’явилися торговці сигаретами, шапками, тощо, мікроавтобуси, водії яких настирливо рекламують свій бізнес, використовуючи гучномовці та іншу звукопідсилюючу апаратуру. Часто такі торговці використовують важкі залізні візки для пересування, які розбивають тротуар, виставляють неприглядного виду пакети, коробки з під бананів, столики, перешкоджають вільному пересуванню, сприяють скупченню людей, що в свою чергу призводить до процвітання кишенькових злодіїв. Все це суперечить поняттю культурного центра столиці, негативно впливає на туризм та імeдж нашої країни загалом. Слід терміново вжити заходів по усуненню з вулиці Хрещатик та площі Незалежності несанкціонованих торговців та мікроавтобусів, водії яких рекламують свій бізнес, використовуючи звукопідсилюючу апаратуру, заборонити вживання звукопідсилюючої апаратури на Хрещатику та площі Незалежності у цілях реклами свого бізнесу.