Фінансування створення лабораторії з робототехніки та електроніки СШ#128. У сумі 15 наборів lego mindstorms або наборів Робототехніка/електроніка (Освітній набір «Амперка»)

Школа #128 Дніпровського району міста. Києва, За ініціативою учнів, під проводом вчителів розпочала розвиток напрямку "Робототехніка". Вже в перший рік команда зайняла третє місце у Київському регіональному етапі змагань з робототехніки RoboFirst, при тому що мали ледь не половину необхідних наборів для участі.

Ми, вчителі школи, ставимо ціллю не лише розвивати напрям "Робототехніка", але й залучити робототехнічні досліди до занять з математики, фізики, хімії, тощо. Однак вартість одного набору з робототехніки lego у 24000грн, або хоча б набору мікроелектроніка/Робототехніка 8000 - - є непід'ємною для для батьківського фонду школи.