Прибрати з двору багатоповерхівокантену оператора стільникового звязку в дворі будинків 41, 41а, 43, та школи Мистецтв буд.39 по вул. Євгена Харченка в мкр. Бортничі, міста Києва

Півтора роки тому оператор стільниково звязку встановив свою вишку в притул до багатоповерхівок. Обравши місце для неї теплопункт в дворі. Антена розташована перед вікнами на рівні 2-4 поверхів. Поряд метрів з 15 розташована Школа мистецтв. Є занепокоєння про шкідливий вплив ел. магнітного випромінювання на здоров'я. Також має психологічний вплив. Постійно розумієш що радіохвилі проходять крізь тебе (рівень квартир співпадає з висотою антени, яка роташована перед вікнами). Поряд з антеною метрів з 5 розташований дитячий майданчик. Також розташування поруч зі школою Мистецтв.
Прохання оператора прибрати свою вишку