За оптимізацію руху транспорту на вулицях зі смугами руху маршрутних ТЗ

публікація Недостатньо підписів

З метою зменшення заторів на вулицях Києва варто змінити розташування знаків, що вказують на смуги руху маршрутних ТЗ. Перше: всі знаки розвішені делітантами, за що варто переглянути склад таких "спеціалістів" на їх робочих місцях. Враховуючи на якій відстані від перехресть розташовані знаки про закінчення смуг руху маршрутних ТЗ (10-20 м) ці "спеціалісти" їздили і їздять тільки гужовим траспортом. :)
По суті ж: пропоную за 150-200 м, враховуючи швидкість та щільність потоку транспорту в Києві, перед кожним перехрестям з поворотом наліво, відмінити дію знаку про смугу руху маршрутних ТЗ. Це суттєво вплине на швидкість проїзду таких перехресть і відповідно пропускну здатність київських вулиць.
Друге: скасувати поворот наліво з вул. О. Теліги на вул. Ольжича та відповідно дозволити проїзд в усіх напрямках на дворівневому перехресті вул. О. Теліги / вул. Мельникова / вул. Щусєва.
Прошу врахувати, що зменшення заторів в нашому місті поліпшить екологічну ситуацію і зменшить викид шкідливих речовин з ТЗ у наше повітря.