Переглянути рішення про очистку води за допомогою гідрохлориду натрію

публікація залишилось 41 день

Потрібно переглянути рішення про очистку води гідрохлоридом натрію так як ця сполука стає стійкою у водних розчинах що ймовірно не сприяє її подальшому випаровуванню з води так як це було зі стандартним хлорним вапном. А значить увесь гірлохлорид натрію який додадуть у воду в повному обсязі потрапить до споживача незважаючи на те що вода ймовірно не буде пахнути хлором після гідрохрориду натрію. Як варіант більш екологічної очистки води можна спробувати хлорне вапно в парі з додатковою системою її аероції повітрям у відстійниках грубо кажучи просто пускати у воду бульки за допомогою потужних компресорів після додавання хлорного вапна для того щоб вибити звідти як найбільше залишкового хлору замість того щоб зв'язуватися з сумнівною по своїй суті хімією доцільність якої зараз ніде не обгрунтована.