Заборона щорічного регулярного вимкнення постачання гарячої води

публікація Недостатньо підписів

Ми взагалі проти всіх "випробувань".
На проведення будь-яких "випробувань" об'єктивно достатньо 3-ох днів. Це знають всі нормальні комунальники. Мені 44 роки. Я в Києві з 1980 (Олімпіада). До цих пір я лише спостерігав випробування мешканців на міцність. До 2014 року це ніколи не відбувалось навесні. Одного разу у мене в квартирі розірвало шланг, коли постачальник пустив у систему аномально неприпустимий високий тиск.
Ніяких інших випробувань у цей час я не відчував. В 2010 році я оселився на Виноградарі, побудованому 1976-1980 роках в Подільському районі Києва, і в купленій квартирі поставив бойлер на випадок систематичного відключення водопостачання. Я був правий. Одного літа у нас не було гарячої води майже 3 місяці, коли шукали гроші на заміну куска труби.
Пізніше, за зростання цін на гаряче водопостачання значна кількість сусідів взагалі відмовилась від нього і встановила електричні бойлери. Хоча могла би закупити газові колонки і повернути нас у 50-ті роки, або топити буржуйки на дровах, як пропонувало тодішнє керівництво. Яке, до речі, має наглість кожен рік брати додаткові кошти за "надмірне споживання газу", коли Ви у каструлях воду нагріваєте.
Справжні випробування на тиск відбуваються на Виноградарі кожну осінь та весну на межі зміни температури повітря та ґрунту: в листопаді-грудні та в лютому-березні. Тоді прибудинкова територія заливаються гарячою водою, риються траншеї проти Російських окупантів з Київенерго. На Троєщіні, що значно молодша за Виноградар і заселена коли Чорнобиль гахнув, труби замінили давно і повністю на пластикові.
Отже: ніяких випробувань. Якщо ми дожили до травня, то всі можливі риски відбулись.