Відмінити маршрутку №502

публікація Недостатньо підписів

Нещодавно було відкрито новий таксомоторний маршрут №502, що поєднує ст.м.Контрактова площа і пр.Гонгадзе на Виноградарі. Дуже хочеться дізнатись, чим керувались особи, що вигадали таку новинку! По-перше - існує аналогічний таксомотор №587, з тими самими кінцевими. По-друге - навіщо пр.Гонгадзе поєднувати з усіма станціями Куренівсько-Червоноармійської лінії? Натомість нормального сполучення з Нивками немає! (228 маршрут працює дуже погано, 437 - наповнюється ще на Мостицькому). По-третє - чому на Гонгадзе відкривається таксомотор? Чому не відкрили звичайний автобусний маршрут, на зразок 114, 115, 119? В-четверте - чому для цього сполучення просто не продовжили маршрут 72 до перетину з пр. Правди? Покладаючись на вищесказане, пропоную скасувати таксомоторний маршрут №502, натомість подовжити автобусний маршрут 72 до перетину з пр. Правди, збільшивши кількість випусків на 1 одиницю від того, що було, збільшити кількість випусків на тролейбусному маршруті 35 до 6-ти випусків і на таксомоторному маршруті 228 до 5-ти випусків!