Зупинити незаконну забудівлю за Київською міською лікарнею та ЖК "Італійський квартал" та відновити знищену дубову діброву!

публікація Недостатньо підписів

За Київською міською дитячею лікарнею номер 1 уздовж берега Дніпра тягнеться мальовнича дубова діброва. Дерева посаджені за часів існування в цих місцях кіностудії ім. Олександра Довженка. Чисте повітря й прекрасні дніпровські види могли б зробити це місце найулюбленішим місцем відпочинку не тільки жителів Оболонського району, а й всього Києва.
Ще за часів Януковича половину діброви було знищено, а на її місці було насипано пісчану "подушку", на якій зараз стоять великі й дорогі маєтки. Кому вони належать - невідомо. Маєтки оточені дротяною загорожою і посилено охороняються, і для того, щоб потрапити до вцілілої частини діброви, людям потрібно їх обходити стороною, бо пройти повз них неможливо - охорона не пропускає. На питання "Чому не можна пройти?" вона відповідає: "Ви що, не бачите? Тут люди живуть"
Крім того, очевидно, що возведення багатьох маєтків триває - всюди лежить будівельне сміття і видно відбитки шин вантажівок. Крім того, кожен місяць невідомі підпалюють дубову діброву, очевидно, щоб розширити масштаб забудови. Цікаво, хто й за які гроші будує собі житло на території, що офіційно набула статусу парка?
Кияни! Давайте не допустимо знищення одного з найкрасивіших місць нашого міста, не дамо невідомому забудовнику того, що по праву належить нам!