Зупинити незаконну торгівлю дикими тваринами та заборонити утримання їх у неналежних умовах!

Усі тварини поділяються на диких і свійських (домашніх). До домашніх тварин належать: кішки, собаки, кролики, хом'ячки, кури, гуси, корови, свині, кози, вівці, коні та інші. Та навіть вони потребують відповідних умов утримання, вже не кажучи про диких тварин, яких тримати в домашніх умовах взагалі неприпустимо! Диких тварин завозять до України переважно контрабандою, продають нелегально та купують, відповідно, теж нелегально. Серце кров’ю обливається, коли бачу якусь екзотичну тваринку на повідку для фотографування з туристами! Треба вже покласти край цьому знущанню! Торгівлю дикими тваринами та їх утримання необхідно дозволити лише зоопаркам і спеціальним закладам з догляду за такими тваринами, з метою збереження біологічних видів, а не для бізнесу й чиєїсь власної втіхи!