Облаштування нерегульованого наземного пішохідного переходу через вулицю Тростянецька (від Тростянецька, 7 до Тростянецька, 8 (ближче до будинку по вул. Харківське шоссе 152, магазин АТБ с))

публікація Недостатньо підписів

Цей пішохідний перехід дуже потрібний, оскільки по стороні дому номер 8 (вул. Тростянецька) знаходяться два дитячих садочка (номера 240 та 248), продуктовий магазин АТБ, аптеки та інші будівлі соціальної інфраструктури. По стороні будинку номер 7 (вул. Тростянецька) також є дитячий садочок ”Рябинушка” та школа номер 284.
В зв’язку із високою концентрацію будівель соціальної інфраструктури саме у цьому місці по обидві сторони вулиці, спостерігається постійне перебігання пішоходами, в т.ч. і з дітьми, проїжджої частини в результаті чого постійно виникають аварійні ситуації та наражаються на небезпеку люди.
Враховуючи викладене, облаштування нерегульованого наземного пішохідного переходу через вул. Тростянецька вкрай необхідно саме у цьому місці.