Заборонити експлуатацію диких тварин у цирках, дельфінаріях, контактних зоопарках та інших розважальних закладах, що порушують гуманні умови утримання тварин!

Дикі тварини мають жити в дикій природі або в зоопарках, які дотримуються всіх міжнародних норм з утримання тварин (але тільки в тому разі, якщо вони народилися в неволі та не в змозі пристосуватися до умов життя в дикій природі, а також для збереження вимираючих видів)! Дельфіни та інші морські тварини мають жити в морі, а не в басейнах із хлорованою водою! Для утримання тварин і надання їм допомоги повинні функціонувати спеціальні заклади, які б піклувалися про них, лікували й адаптували їх до життя в дикій природі, якщо це можливо! Для морських тварин такі заклади мають бути виключно біля моря, а такі тварини мають жити не в маленьких басейнах, а у спеціальних морських вольєрах, тобто в природному середовищі! Утримання тварин в будь-яких інших цілях необхідно законодавчо заборонити! Годі вже знущатися з тварин – вони не іграшки, а живі істоти!