Встановлення світлофора для забезпечення розвороту на Московській площі.

Для забезпечення можливості розвороту дорожнього транспортного засобу при русі з пр. Науки та Саперно-Слобідської вулиці. Зараз цей розворот регулюється знаком "Дати дорогу" (Знак 2.1 ПДР України) і дуже ускладнений через активний потік зустрічних автомобілів. Через безперервний рух зустрічних автомобілів, на розворот збирається велике скупчення автомобілів, що сильно ускладнює рух у напрямку пр. Лобановського. Зазвичай затор у напрямку пр. Лобановського починалась на з'їзді з бул. Дружби Народів, але останнім часом затор збільшився, що тепер навіть ускладнює рух по бул. Дружби Народів у напрямку Голосіївського проспекту. Чому утворюється затор? Тому що, автомобілі які виконують розворот, практично не мають вікна для його здійснення. Як тільки світлофор зупиняє потік автомобілів на перехресті пр. Лобановського та вул. Деміївської у напрямку Московської площі, то відразу розпочинається потік автомобілів які виконують правий поворот з вул. Деміївської у напрямку Московської площі. Через це виникає безперервний потік автомобілів, який ускладнює вище зазначений розворот на Московській площі. Пропозиція встановити світлофор перед розворотом по парній стороні пр. Лобановського, який буде дублювати сигнали світлофора на перехресті пр. Лобановського та вул. Деміївскої для потоку автомобілів по пр. Лобановського. Це зумовить не поспішати автомобілі, які виконують правий поворот з вул. Деміївської та дасть можливість безперешкодно виконати розворот на Московській площі, що в свою чергу розвантажить транспортну розв'язку і зменшить затори на ділянці.
Хочу також привернути увагу , що на цих напрямках , розвертаються міські тролейбуси №1, 11, 12, міський автобус №91, а також маршрутки № 211, 470, 539. Спростивши розворот на даній ділянці зменшить час затримок, а також інтервал руху для даних маршрутів громадського транспорту.